2019 Yılının 5 Seramik Trendi

Ev Dekorasyonunda en seçkin seramik trendi için örnekler

Dekorasyon ve iç tasarımdaki en yeni seramik trendine dayanan porselen, beyaz ve ağaç görünüm ile yapılan yer seramik modelleri günümüzde tüm zeminleri kaplıyor. Seramiklerin dekoratif ve kaplama unsuru taşıdığı 2019 yılı için trend seramikte 5 fikir tüm zevklere hitap ediyor.

Seramik ile Daha Dekoratif Bir Tarz

2019 Yılının 5 Seramik Trendi

 

2019 Yılının 5 Seramik Trendi

2019 Yılının 5 Seramik Trendi

Klasiğe özgü dekoratif unsurların iç tasarım dünyasında yenilenmiş seramik stilleri. En yeni seramik trendleri organik unsurlardan klasik klişe desenlerinden doğanın en iyi temsil eden seramik modellerinin yaşam alanına yansıtan seramikler var.

Her Tarza Uygun Seramik

Her Tarza Uygun Seramik

Yer seramik döşeme dekorasyonunda önem kazanan daha zarif ve sofistike öneriler sunmak için tasarlanmıştır. Muhteşem mermer, granit, doğal taş ve metalin bir çok kişiliğe sahip olacak tasarımlara eğimli.

Zarif İç Tasarımlar , evinizde, ofisinizde veya açık alanınızda boş bir tuval ile başlayıp, baştan başlamak ve her zaman arzu ettiğiniz ve hak ettiğiniz rüya alanınızı yaratmak için seramik trendleri sınırsız imkanlar sunar.

Grafik ve Geometrik Motifli Seramikler

Grafik ve Geometrik Motifli Seramikler

Grafik ve geometri formlar taşıyan seramik çeşitleri iç mekan döşemesinde kilit bir önem kazanıyor.Dekoratif desenlerin olduğu tazelik dolu zeminler için modern görünüm ile görsellik anlamında şık mekanlar oluşturuyor.

Baskın Koyu Renkli Seramik 

Baskın Koyu Renkli Seramik 

Koyu tonlu yer duvar seramik çeşitleri 2019 yılında da popüler ve trend olarak sahne alıyor. Kişiliğe sahip yoğun ortamlar yaratmak için tasarlanan seramikler çeşitli tondaki renkleri ile tercihlere göre değişiyor. Kontrast oluşturmak için koyu ve açık tonları birleştirerek tasarım yapılabilir.

Buna ek olarak sadece zeminde değil duvarda döşemeye uygun olup aşınmaya dayanıklı olup temizleme kolaylığı ile tüm zeminlere uygun modern seramik modelleri artık trend.

En çok tutulan desenli seramik mozaikler 

En çok tutulan desenli seramik mozaikler 

Tüm Tasarım ve Çalışmalarımızı Sosyal medyadan Takip Edebilirsiniz

Twitter   Facebook   Pintrest  İnstagram   Youtube